• Carpenter Tranås
  Elastolit 001 Pansargrå
  8000 m²
  30 april 2020
  Isolerat med stenull
 • Nötskrikans förskola Tranås
  Plannja plåt silverlack
  2 september 2019
 • Cityhuset Tranås
  Protan svart PVC takduk
  350 m²
  26 augusti 2019
 • Bandtäckning Tranås
  Plannja Bandtäckning
  220 m²
  2 mars 2019
 • Råsvägens förskola Tranås
  Bandtäckning Aluzink
  700 m²
  25 augusti 2018

Tätskikt

TÄTSKIKT AV BITUMEN

Takpapp är ytterst lämplig att lägga på hus med dagens arkitektur som ofta är för låg lutning för tegel och plåt. Takpappen levereras i fem kulörer. Svart, kristallsvart, vitt, grått, rött och grönt. Standardfärgen är grå men de senaste åren har svart varit på stark frammarsch.. Taken blir stilrena och ger ett mer tilltalade uttryck än många andra tätskikt för låglutande tak.

Vi samarbetar med Svensktillverkade Trebolit som har producerat tätskikt för tak sedan 1889. Tillsammans har vår kedja inga svaga länkar. Här pratar vi om de tre M:en. Material, Metod, Montör. Alla våra montörer utbildas och fortbildas med jämna mellanrum av Trebolit och ser till att vi hela tiden ligger i topp när det kommer till installationsteknik.

TAKDUK

Takduken fästs också in mekaniskt i bärande underlag, vilket säkerställer infästningen utan att man behöver kontrollera, eller lita till den gamla värmeisoleringen och pappens fastsättning. Takduk kan läggas direkt på befintligt tätskikt och på alla typer av tak. Alternativt kan befintligt tätskikt tas bort för att minska tyngd och onödig lagring av brandenergi. Skarvarna som är starka varmluftsvetsas.

AKs Plåtslageri utför både nyproduktion och renoveringsarbete med både tätskikt av bitumen (takpapp) och takduk.